avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Plata CASS pentru anii anteriori
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Plata CASS pentru anii anteriori

va rog sa ma lamuriti si pe mine.am un pfa caruia i-am suspendat activitatea anul acesta in mai.zilele trecute am primit o instintare de la cnas sa prezint deciziile de impunere pentru anii 1.01.2006-30.6.2012.puteti sa-mi dati un sfat cum sa procedez.venitul este real.dobanzile se calculeaza din 2006 sau de la data cand inchei contractul.va multumesc.

Alte discuții în legătură

Pfa si fnuass alexi alexi Am o mare dilema: am primit ieri o notificare de la CNAS prin care mi se solicita sa depun niste documente: declaratia privind obligatiile de constituire si ... (vezi toată discuția)
Contributie de asigurari sociale de sanatate pfa niculaucarmen niculaucarmen am primit de la Casa de Asigurari de Sanatate o decizie de impunere care constituie si instiintare de plata. Sunt persoana fizica autorizata si desfasor ... (vezi toată discuția)
Calcul contributie sanatate din oficiu doru1962 doru1962 Buna ziua ! Am primit de la casa de asigurari de sanatate o scrisoare prin care mi se cere sa le prezint decizia de impunere anuala pe anii 2010 si 2011, daca ... (vezi toată discuția)