avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 222 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sediu social in alt oras
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sediu social in alt oras

Salut. Planuiesc cat de curand sa-mi deschid un SRL. Problema pe care o vad eu in toata chestia asta e legata de faptul ca dpdv legal, eu am toate actele pe Iasi. Acolo planuiesc sa stabilesc si sediul social al intreprinderii, cu bunavointa unei rude care ar fi dispusa sa-l gazduiasca. Problema e ca eu si intreaga activitate a firmei va fi in alt oras, la vreo 400 km distanta.

Cam la ce ma expun? Imi trebuie contabil in Iasi? Trebuie cumva sa ma prezint periodic pe la institutii in Iasi? E legal sa fac asa ceva (sa am sediul doar pe hartie) ?

Mersi mult!
Cel mai recent răspuns: mateys , utilizator 10:52, 17 Octombrie 2013
Nu exista probleme.
Va trebui insa sa aveti punct de lucru in functie de situatie in alt oras.
Depinde si ce activitate desfasurati.
La Iasi nu ar exista probleme.
Multumesc in primul rand de raspuns.
Practic, activitatea mea in sine se desfasoara in mediul on-line si "pe teren", deci n-am de facut invitatii la sediu & stuff. Eu ma refer strict la partea de hartogaraie care presupun ca se va plimba intre sediul din iasi si autoritati, nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura online andreeaz andreeaz Suntem obligati sa utilizam procedura onlline, dar nu s a dat nici un ghid, etapele care trebuiesc urmarite....primesc mereu pe mail- cursuri seap...tinute la ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social lidiao lidiao S-a schimbat sediul firmei din 2012 la reg.comert, dar nu s-a depus formular 050 la Anaf, astazi s-a aflat in urma scoaterii cert.constatator ca sediul e pe ... (vezi toată discuția)
'reorganizare anaf' vs incasari bugetare ContSters257414 ContSters257414 15 august 2013 [b]Reorganizarea ANAF,[u] condiţie a BM[/u] pentru un proiect de modernizare a administraţiei ... (vezi toată discuția)