Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Compensare barter - cadru legislativ

in ce cadru legislativ e specificat ca trebuie facuta compensare prin ordin de compensare in cazul unui contract de barter unde deja s-au emis facturile deja?
Cel mai recent răspuns: katy6859 , utilizator 13:32, 18 Octombrie 2013
~ Conținut șters la cerere ~
nu ma interesa asta, ca am tot gasit.vreau cadrul legislativ unde sa scrie ca trebuie intocmit ordin de compansare alaturi de contractul de barter.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract barter officeivemedia officeivemedia Buna ziua! Cum se procedeaza in cazul unui contract tip barter in care este specificata valoarea contractului si se emit facturi fiscale de ambele parti (de ... (vezi toată discuția)
Contract barter Geo_2008 Geo_2008 spuneti-mi va rog,daca am un contract de barter si facturile aferente,pentru stingerea datoriei mai este necesar ordinul de compensare sau este suficient ... (vezi toată discuția)
Ordine de compensare publicshare publicshare Doresc sa stiu daca am avut un contract de barter cu o companie si trebuie sa emitem ordine de compensare,trebuie sa emitem amandoua firmele ordine de ... (vezi toată discuția)