avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Rate credit firma de recuperare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Rate credit firma de recuperare

Buna ziua.
In urma cu cativa ani am facut un credit la o banca, in valoare de 66.000 RON. Creditul l-am achizitionat impreuna cu logodnica mea, care,cu toate ca nu eram casatoriti, aveam aceeasi adresa, asa ca ea a semnat contractul de credit in calitate de coplatitor.
Nereusind sa imi achit ratele la timp, creditul a fost preluat de catre o firma de recuperare, cu care am negociat o noua rata, avantajoasa pentru mine.
Problema este ca eu am semnat pentru achitarea integrala a creditului, plus a dobanzii care se acumulase.
Intrebarea mea este, in ideea in care voi lua legatura cu un avocat,acesta ar avea sanse,negociind cu firma de recuperare sau chiar dand-o in judecata, sa imi reduca suma pe care o am de achitat la jumatate, cealalta jumatate sa fie suportata de catre logodnica mea, in calitate de coplatitor?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:02, 21 Octombrie 2013
Veti putea primi un raspuns concret la acesta intrebare doar dupa ce un avocat va studia atat contractul de credit cat si angajamentul de plata al dvs.
Conteaza si pe ce ati cheltuit banii. Daca e vb de bunuri, puteti face partajul bunurilor si a datoriei aferente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit bancar neachitat Bulinutza1 Bulinutza1 Buna ziua, supun atentiei Dvs.urmatoarea problema: in data de 15.10.2007 logodnicul meu a luat un credit de nevoi personale in valoare de 15500 RON. Impreuna ... (vezi toată discuția)
Poate fi coplatitorul executat silit de recuperator? AIAIOANA AIAIOANA In 2007 sotul meu a facut un credit de nevoi personale la o banca,unde am fost coplatitor.Ramanand fara loc de munca el,nu am mai putut achita,asa ca banca a ... (vezi toată discuția)
Credit nevoi personale ioanaioana7 ioanaioana7 buna ziua ma numesc ioana 35 ani am facut un credit nevoi personale acum 4 ani din motive de sanatate nam mai putut munci sa pot achita creditu am ramas in ... (vezi toată discuția)