avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 219 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Dobanda IFN
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Dobanda IFN

Am contractat un credit, pe un card, pentru cumparare materiale de costructii de la un ifn, in valoare de 8300 lei. Dupa o luna am returnat suma si mi s-a comunicat ca am de returnat 11300 de lei adica suma pe care urma sa o returnez dupa derularea contractului pe 24 luni. In contract se precizeaza ca nu se percepe comision de rambursare anticipata, iar dobanda anuala este de 33%.
Cel mai recent răspuns: nlclaudia , utilizator 09:28, 23 Octombrie 2013
Nu datorati decat dobanda aferenta primei luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata imprumut anonim_71 anonim_71 Un client a luat imprumut de la un IFN suma de 500 lei pe o perioada de 42 saptamani.Suma finala de plata este de 1500 lei.S-a ajuns la aceasta suma deoarece ... (vezi toată discuția)
Actualizarea contractelor de credit aflate in derulare conform oug nr. 50/2010 bogdanr bogdanr Actualizarea contractelor de credit Bancpost aflate in derulare conform OUG nr. 50/2010 Iata principalele modificari care vor fi aduse contractului ... (vezi toată discuția)
Card de credit Chestiuta Chestiuta Buna ziua. Am un card de credit care a fost declarat scadent anticipat desi eu faceam plati. Am intarziart cu o rata datorita unui deces dar luna urmatoare am ... (vezi toată discuția)