ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

conform declaratiilor inundatia a fost de la ap superior nr 43 .,respectiv din proprietate privata si nu de partea comuna de instalatie
 pacaliciosu 
	    	Utilizator

pacaliciosu 
	    	Utilizator	    

Adam Grecu 
	    	Utilizator

Adam Grecu 
	    	Utilizator	    

pacaliciosu 
	    	Utilizator

pacaliciosu 
	    	Utilizator	    

nucu$ 
	    	Utilizator

nucu$ 
	    	Utilizator	    

Nu este o vina ci o nesansa!
Va multumesc pt raspuns.
Este vina mea ca nu sunt asigurat, cu siguranta.
Totusi, aceasta notificare( implicit acest dosar) trebuie sa se bazeze pe ceva palpabil, nicidecum pe ce a spus cineva.Asiguratorul in mod obligatoriu trebuia sa faca constatarea tehnica, in prezenta asiguratului, reprezentantului asociatiei si vecinilor implicati,(p.v. semnat de toti)
Am dreptul sa cer ( asiguratorului) in scris dovezile in baza carora el i-mi imputa aceasta suma?....este obligat sa-mi raspunda in vreun termen legal?DA, prin document scris in termen de 30 zile.
Cat timp am la dispozitie de cand am primit aceasta notificare ca sa intreprind vreo actiune legala?Toata interventia se deconteaza in sarcina proprietatii comune(asociatia) daca defectiunea a fost la coloana comuna.
Daca tot a platit firma de asigurare pentru el, nu era normal sa-mi plateasca si mie daunele (( spart pereti, faianta, teva, etc...))pentru ca nu eu aveam apa pe pereti deci nu era interesul meu (tot deranjul meu fiind din cauza nevoilor lui?)
In fine....nu ma intereseaza sa-mi plateasca cineva ceva....am facut tot ce am facut doar din bun simt ca sa-l ajut.....vreau doar sa scap de acesti jepcari fara scrupule care fac dosare fara nici o baza legala.Dupa cum relatati, asiguratorul a tratat superficial constatarea daunei si puteti face o interventie/contestatie/mediere , solicitand fundamentarea demersului acestuia.
 elga50, moderator
 elga50, moderator 	
			~ final discuție ~
 stefanlupu	                   

Buna seara , ma confrunt cu o situatie si nu stiu cum sa actionez.Locuiesc intr-un bloc de 4 etaje la etajul 4.De cateva saptamani vin vecinii de la etajul 2 , ... (vezi toată discuția)
	                    stefanlupu	                   

Buna seara , ma confrunt cu o situatie si nu stiu cum sa actionez.Locuiesc intr-un bloc de 4 etaje la etajul 4.De cateva saptamani vin vecinii de la etajul 2 , ... (vezi toată discuția)

marieta2404	                   

Vi se pare normal in cazul in care inund un vecin noaptea(mi se sparge o teava), acesta cere despagubiri asiguratorului sau (ING) si acesta din urma (ING) imi ... (vezi toată discuția)
	                    marieta2404	                   

Vi se pare normal in cazul in care inund un vecin noaptea(mi se sparge o teava), acesta cere despagubiri asiguratorului sau (ING) si acesta din urma (ING) imi ... (vezi toată discuția)

rebell_rose	                   

Buna ziua, va rog sa ma sfatuiti ce este de facut in urmatoarele cazuri:
1. S-a infundat teava de scurgere pe coloana de baie si s-au inundat toate ... (vezi toată discuția)
	                    rebell_rose	                   

Buna ziua, va rog sa ma sfatuiti ce este de facut in urmatoarele cazuri:
1. S-a infundat teava de scurgere pe coloana de baie si s-au inundat toate ... (vezi toată discuția)