avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Închiriere mijloc de transport
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Închiriere mijloc de transport

Buna seara!

Dețin o firmă de transport mărfuri intern și internațional cu licență de transport pe un autocamion proprietatea societății.

1. În ce condiții pot să închiriez autocamionul la o altă societate care nu deține licență de transport?

2. Poate folosi licența proprietarului camionului sau este obligat să-și scoată altă licență de transport?

3. Se poate scoate licență de transport pe mașină închiriată?

4. Conform legislației în vigoare este legal să deți funcția de administrator la două societăți cu același obiect de activitate?

5. Să-ți închiriezi mijlocul de transport de la o societate unde este administrator la o altă societate unde este administrator și asociat unic?

Îmi puteți da un model de contract de închiriere?

Vă mulțumesc pentru răbdare!

Alte discuții în legătură

Pfa poate sa inchirieze masina proprie? hajnyci hajnyci Buna ziua! Sa ma jutati va rog daca este legal ca o PFA sa inchirieze masina proprie, daca introduce in activitate CAEN-ul 7711 Activităţi de închiriere ... (vezi toată discuția)
Inchiriere auto Borza Borza Buna, am o intrebare : O societate comerciala detine un TIR pe care doreste sa il inchirieze catre o persoana fizica. Se poate din punct de vedere legal? (vezi toată discuția)
Pot subinchiria un camion închiriat? Adrian22wra Adrian22wra Am închiriat un camion de la persoana fizica eu fiind SC. Pot subinchiria apoi autocamionul unei alte SC? Bineinteles cu acordul proprietarului. Mentionez ca ... (vezi toată discuția)