Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor incalzire persoana singura

Buna ziua,sunt somer,ajutorul de somaj este de 715 lei,sunt o persoana singura,apartament 3 cam iar pentru incalzire folosesc gaze naturale(debransat ,cu centrala proprie) si nu stiu daca pot solicita ajutor incalzire.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:37, 27 Octombrie 2013
In cazul consumatorilor care utilizeaza pentru incalzirea locuintei gaze naturale, atunci venitul lor pentru a beneficia de ajutor de incalzire trebuie sa fie cuprins intre 0 si 615 lei.

in speta, nu puteti beneficia de acest ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor energie electrica nistorsofia nistorsofia Din aceasta iarna 2013-2014 se vor acorda subventii si ptr. cei care se incalzesc cu energie electrica . Eu am o pensie de 566 si indemnizatie de handicap ... (vezi toată discuția)
Ajutor de incalzire 2013 irinasilvia irinasilvia Buna seara,pot beneficia de ajutor pentru incalzire daca sotul e plect in strainatate fara contract de munca? eu nu lucrez si am doi copii minori m-ar intesa ... (vezi toată discuția)
Surventie gaze turtica_marcela turtica_marcela o pensionara vaduva cu o pensie de 730 ron , care locuieste intr-un apartament cu 2 camere si se incalzeste cu centrala proprie pe gaze naturale , beneficiaza ... (vezi toată discuția)