avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:
Se poate rezolva simplu ca tatal sa achite banii si sa ajunga la dvs. si nu in alta parte.
Va puteti intelege cu avocatul sa il platiti asa dar ar trebui lamurita situatia.
Nici macar nu inteleg cum ajung banii la avocat deoarece adresa pentru a primi citatia este una si dreptul de a ridica cineva niste bani constituie alta problema.
Avocatul cum ridica banii?
Cu avocatul trebuie sa va intelegeti la bani in mod precis pentru ca in caz contrar e posibil sa platiti jumatate din ceea ce luati...sau chiar mai mult...
Adica se platesc niste bani cumva ca onorariu si nu se ia pensia de intretinere sau mai stiu eu ce...
Cum ia banii pentru pensie avocatul?
pentru ca in momentul in care s-a dat sentinta de divort , nu gasisem inca o locuinta stabila, avocatul a dat adresa sa de la cabinet, pt primirea pensiei prin mandat postal.Am citit de mai multe ori sentinta de divort si in dispozitiv, dupa ce scrie ca obliga paratul la plata sumei de 250 ron cu titlu de pensie de i.,mai jos scrie : Poprire din oficiu.
Eu am trimis la firma fostului sot, care este si angajatorul lui, o adresa prin care am cerut ca pensie sa fie trimisa la adresa la care locuiesc acum sau sa o depuna intr-un nr de cont la banca, care este deschis pe numele copilului, iar drept raspuns mi-a zis ca trebuie sa cer la judecatorie sa infiinteze din poprirea pe salar cu noua adresa a beneficiarului.De data ce in sentinta scrie ,,poprire din oficiu'', asta nu inseamna ca s-a facut odata infiintarea de poprire ? trebuie sa fac aceasta cerere pt o alta infiintare de poprire doar pt ca se schimba adresa de primire a beneficiarului pensiei de intretinere ?
va rog sa-mi raspunda cineva, pt ca acum in Dec, ar trebui sa se depuna iar pensia si as dori totusi sa intru in posesia ei fara a ajunge sa am divergente cu avocatul, cu care tot incerc sa lamuresc situatia cu onorariul dar de fiecare data incearca sa evite subiectul si imi da acelasi raspuns, ne vom intelege.Nici nu stiu la ce suma ar trebui sa ma astept sa-i platesc la final, la divort am avut alt avocat pe care l-am platit cu 1500 ron.
Va multumesc tuturor pt sfaturile oferite pana acum,