avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anulare contract de vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anulare contract de vanzare cumparare

buna ziua, adeverinta de rol si certificatul fiscal gresit mai precis sunt emise pe alt sat din aceiasi comuna duce la anularea contractului de vanzare cumparare a terenului? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 11:13, 4 Noiembrie 2013
Depinde daca sunt greseli materiale sau altfel, cine intreaba, care e scopul (mentinerea actului sau desfiintarea lui?)
Scopul este desfiintarea contractului, terenul a fost vandut de 3 ori prin inselaciune primul vanzator fiind condamnat penal pentru aceasta. Acum ma lupt cu ceilalti 2 cumparatori care cica sunt de "buna credinta" Multumesc mult daca ma-ti ajuta cu un sfat.
Pentru asta va trebuie musai avocat, trebuie verificate vanzarile sa vedeti buna credinta, sa vedeti CF, sa vedeti actele alea, daca s-au emis gresit o data sau de fiecare data...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare teren Liulica Gina Liulica Gina Buna dimineata! Rog un sfat ! Pentru un teren s-au facut 3 vânzări succesive. Eu sunt prima vanzare V1. Am făcut plângere penală, a început proces penal ... (vezi toată discuția)
Teren dobandit cu acte in regula dar masuratori eronate Caius M Caius M Am cumparat un teren intravilan-curti constructi, inscris in CF inclusiv cu numar Topo si constatat ca suprafata terenului difera cu peste 2% fata de ... (vezi toată discuția)
Imobil contract vanzare - cumparare rv_2007 rv_2007 salut, am cumparat un imobil, cu acte (zic ok), prin notariat. Fostul proprietar a mostenit jumatate din imobil (imobilul fiind 1/2 cota parte), printr-un ... (vezi toată discuția)