avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1104 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Incheiere polite de asigurare pe perioada concediului ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Incheiere polite de asigurare pe perioada concediului de risc maternal

Buna ziua,

Sunt insarcinata si am primit concediu de risc maternal. Mentionez ca sunt angajata cu contract de munca, iar in timpul meu liber incheiam polite de asigurare pe persoana fizica, neavand PFA. Politele le pot incheia in continuare de acasa?
Cel mai recent răspuns: Fănel Plopeanu , Consultant asigurari 11:13, 31 Octombrie 2013
Puteti, fara nicio problema!
Se pare ca inevitabil se va extinde baza de calcul pt toate "darile" si pe aceste venituri.

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venituri din alte activitati in timpul concediului de risc maternal mihateo mihateo Buna seara, Ma aflu in concediu de risc maternal din luna a treia de sarcina aproximativ. Dupa ce voi termina concediul de risc voi intra in concediul ... (vezi toată discuția)
Plata taxelor catre stat de catre angajator in caz de graviditate florinam florinam Buna ziua! Sper sa ma puteti ajuta si pe mine. Am tot citit pe forum, pe diferite site-uri, m-am interesat pe unde am putut, dar tot nu stiu exact cum as ... (vezi toată discuția)
Concediu risc maternal pfa Loredanamutu Loredanamutu Buna ziua, Va rog sa ma ajutați cu o lămurire in ceea ce privește posibilitatea ca o persoana fizica titular al unei Întreprinderi individuale sa ... (vezi toată discuția)