avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Recuperare avans cu chitanta,
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Recuperare avans cu chitanta,

Buna ziua, Recent am platit un avans pentru acizitionarea unei mobile de bucatarie si un dormitor, dupa o saptamana am constatat ca nu o sa pot achizitiona comanda pentru ca nu o sa am banii necesari (un imprumut neacordat)
Cand am facut comanda am mentionat ca poate nu o sa am banii si au spus ca ma pot razgandii in trei saptamani pana aduc ei marfa. Acum dupa 7 zile nu vor sa-mi mai restituie avansul desi nu am semnat nici un contract, am primit numai o chitanta semnata si stampilata pe care scrie avans. As dori sa stiu ce as putea sa fac sa imi recuperez avansul, daca este posibil.
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.

Alte discuții în legătură

Achizitionari bunuri si nerespectarea termenului de livrare Diana_Dienush Diana_Dienush Buna ziua, As dori o recomandare din partea dvs. Problema sta in felul urmator: Am fost recent la magazinul X de bijuterii si am cerut sa ne prezinte ... (vezi toată discuția)
Avans apartament fara antecontract Oanamaria88 Oanamaria88 Buna ziua, sunt in situatia in care am platit un avans de 1000 euro pentru achizitionarea unui imobil in baza unei facturi, urmand ca in 2 saptamani sa fie ... (vezi toată discuția)
Act de identitate pe locuinta etaj mansarda Ana54321 Ana54321 Buna. Vreau sa achizitionez un apartament la etajul 7/7 (trecut pt CF etaj mansarda) Apartamentul l-am gasit printr-o agentie care intermediaza vanz-cump. ... (vezi toată discuția)