avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Acte necesare eliberare diplome
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Acte necesare eliberare diplome

De ce acte are nevoie un ONG pentru a se acredita sa poata tine cursuri de masaj, kinetoterapie,dans si sa elibereze diplome cursantilor recunoscute de Ministerul Muncii?
[ link extern ] /
veti gasi toate informatiile necesare autorizarii ca furnizor de formare profesionala.
Nu m-am lamurit deloc as vrea sa stiu ce minister se ocupa cu acreditarea Ong-urilor si cu cine pot lua legatura pentru acreditarea unui ONG din Brasov? Am inteles ca se ocupa un anume domn Comsa dar nu stiu cum sa dau de el.
Se ocupa Autoritatea Nationala pentru Calificari (fostul CNFPA / CNCFPA), nu un minister. Si se ocupa de toti furnizorii de formare profesionala, nu doar de ONG-uri. Varificati pe site-ul autoritatii contactele reprezenantelor ei in teritoriu. Intrebarea nu este specifica problematicii ONG asa ca nu e de fapt locul ei in aceasta sectiune de forum...
Multumesc, am aflat intre timp cine se ocupa:)
Buna ziua!Pentru utilizatorul mikyangel am o intrebare - ati putea sa-mi dati amanunte despre acreditarea asta, ca as vrea sa ma acreditez si eu, adica un ONG pe care-l conduc, pentru unele cursuri. Daca v-ati lamurit, poate imi trimiteti si mie un mesaj pe adresa de mail
trecuta la profilul utilizatorului, cu amanuntele aflate. Multumesc mult.
Ultima modificare: Marți, 3 Decembrie 2013
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Furnizori de formare profesionala boholt boholt Buna ziua! Problema mea este urmatoarea. Daca eu, ca peroana fizica am urmat un curs de formator prin Ministerul Culturii, ma intereseaza daca pot sa obtin o ... (vezi toată discuția)
Ong care organizeaza cursuri julia_myneeds julia_myneeds Buna ziua, as dori putin ajutor la situatia de fata. Un ONG pregateste pedagogi si invatatori si educatori pentru un curs special pe durata la 2 ani in ... (vezi toată discuția)
In cadrul unui ong se poate infiinta un centru de formare profesionala? care sunt pasii de urmat? popflorincozmin popflorincozmin In cadrul unui ONG dorim sa infiintam un centru de formare profesionala. In prezent suntem furnizori de formare profesionala, organizam cursuri in cadrul ... (vezi toată discuția)