avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Consilier juridic - inscriere in colegiu
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Consilier juridic - inscriere in colegiu

Buna ziua! Am o nelamurire. De curand am terminat facultatea de drept si vreau sa ma inscriu in colegiul consilierilor juridici. Am cautat pe net cand si cum se fac inscrierile insa nu am gasit nimic. Ma poate ajuta cineva cu o parere? Multumesc. O zi buna!
Cel mai recent răspuns: SimonaC25 , utilizator 16:40, 11 Noiembrie 2013
Gasiti aici toate informatiile necesare inscrierii [ link extern ]
cautati colegiul din judetul dvs si cautati-i toate colegiile au site...cautati pe gogle.
Am intrat si eu acolo..dar nu inteleg. Ma pot duce oricand sau este o anumita perioada? Asta nu gasesc. Va multumesc pt raspunsuri.
Simona C25....
Te poti inscrie oricand dupa ce ai strans toate documentele necesare la dosarul solicitat de Colegiu. Mergi la ei, iti verifica dosarul iar dupa o perioada de timp se emite dispozitia prin care se legifereaza inscrierea ta in Colegiu, dandu-ti si o legitimatie care sa demonstreze aderarea la acest organism profesional. Totodata vei fi mentionata pe tabloul consilierilor juridici stagiari.
Nota Bene!:oops:
Si inca ceva: pt a te putea inscrie trebuie musai sa fii angajata pe acest post la o institutie de stat sau o societate comerciala.
Multumesc! :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consilier juridic stagiar grumette40 grumette40 Urmează să termin facultatea în luna iulie şi aş dori să devin consilier juridic . Îmi poate cineva explica paşii pe care trebuie să ... (vezi toată discuția)
Cum se ajunge consilier juridic? claudia elena claudia elena Buna ziua....Fiti draguti in anul 2007 am terminat facultatea si am dat si licenta in acelasi an....Pana in prezent nu am profesat ca nimic....Vroiam sa va ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic definitiv stoianminodora stoianminodora Am absolvit facultatea de Drept si am fost angajata la o societate de contabilitate in functia de consilier juridic. In prezent sunt asociata la o alta ... (vezi toată discuția)