avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Contributii neachitate, consecinte
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Contributii neachitate, consecinte

Un srl cu activitate suspendata si incapacitatea de a achita contributiile datorate catre stat. Vreau sa stiu daca pot dizolva societatea fara sa achit contributiile,ce se poate intampla daca nu le achit. Exista vreo solutie?
Cel mai recent răspuns: florinmircea , utilizator 19:33, 12 Noiembrie 2013
La dizolvarea Sc , in speta radierea ei se solicita certificat din care sa rezulte ca nu are datorii la buget. Daca nu le achitati ele comporta penalizari pe zi/intarziere.
Formulati cerere de intrare in faliment. Se depune la Tribunalul in raza teritoriala in are societatea are sediul
in caz ca se solicita falimentul nu este atras la raspundere administratorul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii la buget Theo_95 Theo_95 In registrul comertului societatea apare dizolvata,deci sa inteleg ca cei de la Finante nu au castigat recursul? Daca societatea este dizolvata din 2005 se ... (vezi toată discuția)
Radiere din oficiu dupa expirarea perioadei de suspendare a activitatii. in2ition in2ition Buna ziua, Detin o firma pe care de curand am decis sa o suspend. Suspendarea e temporara pe 3 ani. As dori sa stiu sau sa-mi propuneti cea mai ieftina si ... (vezi toată discuția)
Desfiintare s.r.l. AlinaLavinia AlinaLavinia Sunt medic stomatolog si am ales sa ma inregistrez ca S.R.L. Puteam alege Cabinet medical individual. Dar nu m-am sfatuit cu nimeni si am realizat ca avand ... (vezi toată discuția)