avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 230 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Parasire de domiciliu cu copilul minor, consecinte
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Parasire de domiciliu cu copilul minor, consecinte

buna ziua!vreau sa divortez.daca plec cu copilul minor la parinti in alta localitate ,fara acordul sotului,(el la randul sau este plecat la parinti si nu vrea sa ia legatura cu mine),pot fi acuzata de parasire de domiciliu sau ceva de genul rapire minor?intentionez sa plec si sa incep actiunea de divort din acea localitate si mi-e teama sa nu intampin aceasta problema si sa-mi ia copilul.
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: paskl77 , utilizator 20:06, 10 Noiembrie 2013
nu exista in legislatia romana parasire de domiciliu ,as ca actionati ca atare ....
Cererea de divort este de competenta judecatoriei in circumscriptia careia se afla cea din urma locuinta COMUNA a sotilor
Daca nu mai aveti locuinta comuna atunci cererea va fi depusa la judecatoria competenta din circumscriptia unde isi are locuinta PARATUL

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort de cetatean strain si incredintare copil pepina70 pepina70 buna seara si mi pare ca v am gasit!intrebarea mea vad ,din ce am citit aici ,ca s a mai pus,sper sa gasesc si eu un raspuns la nelamuririle mele.Sunt ... (vezi toată discuția)
Cum trebuie procedat pana la divort? irisa79 irisa79 Va rog am nevoie de un sfat avizat! Cu toate ca am incercat sa-mi salvez casnicia, diferentele dintre mine si sotul meu, precum si problemele aparute, au ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am inaintat actiune de divort in localitatea in care ... Ionela Plamada Ionela Plamada Buna ziua, am inaintat actiune de divort in localitatea in care m am casatorit cu sotul meu, desi avem domiciliul comun in alt oras.Dansul are domiciliu in ... (vezi toată discuția)