avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Plan de distribuire
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Plan de distribuire

Cum poate fi obligat lichidatorul sa efectueze distribuirile sumelor cuprinse intr-un plan de distribuire, necontestat de creditori si in ce interval de timp este obligat sa faca platile?
Cel mai recent răspuns: PERESCU ANDREEA , Consilier juridic 23:47, 13 Noiembrie 2013
Art. 122 alin. 2-4 din Legea nr. 85/2006 privind procedura insolventei, cu modificarile si completarile ulterioare, prevede dupa depunerea planului la dosarul cauzei, un termen de 15 zile pentru formularea contestatiilor la plan, respectiv un termen de 20 de zile pt solutionarea acestora.
Legea nu prevede un interval de timp in care lichidatorul judiciar trebuie sa faca distribuirile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plan de distributie MIXAM MIXAM Daca pe rolul instantei se afla o contestatie la tabelul definitiv de creante asupra careia nu s-a pronuntat instanta, este posibila distributia de catre ... (vezi toată discuția)
Insolventa kordo kordo buna. poate declansa administratorul judiciar procedura de insolventa ,daca aceasta este contestata la curtea de apel , inainte de pronuntarea curtii, si care ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa contina o notificare? taticu100 taticu100 Buna seara! De exemplu, in legea 85/2006 a insolventei, la art. 122 ,alin.2 se dispune:\"Planul de distribuire va fi inregistrat la grefa tribunalului si ... (vezi toată discuția)