Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Diminuare salariu

curtea de conturi la un control din luna octombrie 2013 mi-a diminuat salariu cu 15% pe motiv ca nu tb sa beneficiez de un spor de confidentialitate , cistigat pe o hotarire judecatoreasca definitiva si care e si in continuare , un alt control din 2011 nu a diminuat salariu deoarece a constatat ca e corect , insa acum mi s-a sistat salariu incepind cu 2010 . . cum e legal ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:28, 15 Noiembrie 2013
Corect este cum a stabilit instanta de judecata. Niciun organ sau institutie a statului nu poate decide contra unei hotarari judecxatoresti .
cu toate astea s-a emis decizie de recuperare a sumei de 3567 lei , pt care tb sa ma adresez din nou instantei de judecata
Contestati acea decizie si atasati la contestatie hotararea judecatoreasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amnistie fiscala LIA VRANCEANU LIA VRANCEANU Buna ziua . Va rog sa ma lamuriti si pe mine , daca se poate , in urmatoarea problema : in anul 2009 am castigat in instanta acordarea unui spor de dispozitiv ... (vezi toată discuția)
Inapoiere bani din salariu ( spor ) !?? stoica ionut 13 stoica ionut 13 Sotia mea lucreaza la un spital ,unde este aistenta sefa .Directorul i-a dat un spor (SPCIN) .Acum el a murit si a venit un control care a descoperit ca ... (vezi toată discuția)
Problema curtea de conturi olivia stoicescu olivia stoicescu In anul 2011 a fost un control al Curtii de Conturi care s-a finalizat cu o decizie in care se preciza ca exista un prejudiciu(provenit din pasivitatea in ... (vezi toată discuția)