avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 156 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... lnmatriculare masina adusa din germania
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

lnmatriculare masina adusa din germania

Am achizitionat pe 22.10.2013 o masina din Germania, am facut RAR pe 12.11.2013 care e valabil 60 de zile, iar pe 20.11.2013 urmeaza sa-mi expire numerele provizorii de Germania. Problema este ca acum timbrul de mediu este foarte mare si as vrea sa astept pana dupa 1 ianuarie ca sa inmatriculez masina, daca bag masina in garaj si n-o mai scot deloc pana rezolv toate documentele dupa 1 ianuarie e vreo problema? La taxe si impozite trebuie sa platesc ceva?
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 22:52, 14 Noiembrie 2013
Da, trebuie sa va duceti si sa declarati masina la taxe si impozite.
Cititi acest topic :
www.avocatnet.ro/content/for...
Multumesc pentru raspuns, si in cealalta problema, daca ma incadrez in 60 de zile de cand am facut rar pot sa o inmatriculez pe 6-7 ianuarie, fara sa mai iau nr rosii?
poti sa o tii in garaj cit vrei fara sa platesti nimic ca nu stie nimeni ce ai tu acolo.masina inca nu este imatriculata.RAR e pur si simplu identificarea masi ca corespunde din toate punctele de vedere si poate fi imatriculata in rest alt ceva nimic.de ce sa o inregistrezi la taxe si inpozite daca tu nu o folosesti.astia iti ia taxe si daca se oua gainile in ia.cind o vei imatricula atunci o si inregistrezi la taxe si impozite.
deci nu pot sa iau amenda ceva daca n-o declar acum? si inca ceva mi s-a zos de la finante ca nu se mai ia in considerare filtrul de particule, eu stiam ca e o reducere de 25%??
Si inca ceva, in speta de fata cum e cu termenul legal de inmatriculare in 30 de zile?

Alte discuții în legătură

Penalitati rol fiscal lataretudan lataretudan care sunt penalizarile pentru intarzierea neanscrierii in rolul fiscal? am intarziat pt ca nu am stiut ca trb sa ma inscriu, am luat dosarul de la circa ... (vezi toată discuția)
Termen deschidere rol fiscal dupa succesiune si dupa hotarare judecatoreasca cosmintby cosmintby Care este termenul legal de deschidere a ROL-ului fiscal la primarie pentru un imobil dupa o succesiune, dar dupa o hotarare judecatoreasca? Care ar fi ... (vezi toată discuția)
Radiere auto.........ajutati-ma va rog vzolex vzolex buna problema ar fi urmatoarea: in urma cu trei luni am vandut o masina la o persoana care sta in alt judet in trei luni de zile el n-a obosit sa-l ... (vezi toată discuția)