avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA

pot cere ca statul sa-mi returneze tva daca eu ,ipotetic,as fi cumparat marfa de 100000 de ron(depozit angro) +24000 tva, i in luna aceea nu as vinde nimic.
Eu cred ca pot cere tva platit (adica cei 24000)
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 21:05, 14 Noiembrie 2013
Puteti cere restituirea de TVA. Personal, va sugerez sa nu cereti restituirea. Pe langa controlul ANAF, inerent in asemenea cazuri, tineti cont ca luna urmatoare s-ar putea sa aveti de plata TVA, iar primirea TVA dureaza mai mult de 2 - 3 luni.Necerand restituirea, in luna cand veti avea de plata, veti putea compensa TVA de plata cu TVA de incasat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva la incasare asbinvest asbinvest Buna ziua ! Sint firma de tip SRL , obiect de activitate intermedieri in vanzari ( distributie fara stocare , pe baza de precomenzi de produse alimentare si ... (vezi toată discuția)
Decizie civila pentru anularea actului de control privind tva cryss8 cryss8 am si eu o intrebare, societatea la care lucrez a dedus tva-ul aferent cheltuielilor reperzetand servicii de cazare si achizitii de cartele telefonice pentru ... (vezi toată discuția)
Popriri / cerere compensari Nafets Nafets Din 25 ianuarie am o cerere de rambursare TVA. La aceasta ora (am verificat la secretariarul ANAF) nici nu suntem macar programati pt control. Suma de ... (vezi toată discuția)