avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 233 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Inregistrare in scopuri de TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Inregistrare in scopuri de TVA

Buna ziua, in 15.11.2013 mi-au iesit actele de la ONRC, azi am fost la ANAF sa imi depun dosarul pentru inregistrarea ca platitor de TVA. Dosarul l-am dus complet, l-am verificat, e ok, am primit numar de inregistrare.
Acum ce se intampla mai departe?

De la ANAF nu am primit alte informatii, sunt scumpi la vorba.
Ma intereseaza in cat timp vor veni sa verifice sediul social( sau se mai verifica?), e important sa fiu fizic eu la sediu cand vor veni?
Dupa verificarea lor ce urmeaza?

Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 15:44, 19 Noiembrie 2013
Am incercat si eu in vara sa inregistrez firma ca platitor de TVA si nu am putut din alte motive. Controlul de verificare a sediului societatii trebuia sa vina in 20 de zile, asa ne-au anuntat, si trecuse de mult cand am inceput sa ii pistonez cu telefoanele. Dupa aceea au zis ca nu mai e nevoie sa vina, sa duc Certificat Constatator, ca intre timp expirase primul - si nu din vina mea.

Apoi ... nu mi-au aprobat pentru ca unul din asociati mai avea o firma la care era administrator si avea firma suspendata la cerere.

Deci, la mine asa a mers. Am renuntat si am mers pe firma veche cu afacerile. Cele de la ANAF sunt sictirite inca de la prima ora a diminetii, daca intrebi ceva nici nu ridica macar capul sa vada cine intreaba. Oare cine i-o plati ? Nu noi ?

Problema mea a fost la sectorul 2.
Bafta
Multumesc pentru raspuns
Chiar astazi o firma si-a ridicat certificatul de inregistrare in scopuri de tva.Au venit cam la 30 zile de la depunerea dosarului.
Da,trebuie sa fiti fizic la sediul social.Trebuie sa prezentati Registrul Unic de Control.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Organ competent inregistrare platitor tva hillfingerr hillfingerr buna ziua, care-i procedura daca vreau ca SRL-ul meu sa fie platitor de TVA? am auzit ca ar trebui realizat un dosar si depus in alta parte nu la ORC, e ... (vezi toată discuția)
Inregistrare in scopuri de tva autohut autohut Buna ziua Am infiintat acum o saptamana un SRL cu 3 asociati si 3 administratori. Am optat sa fim platitori de TVA si sediul social este fara activitate. ... (vezi toată discuția)
Ce verifica inspectorii pentru aprobarea inregistrarii in scopuri de tva bogdan2783 bogdan2783 Buna ziua, Am depus declaratia 010 pentru ca o microintreprindere nou infiintata sa fie inregistrata in scopuri de TVA si din discutiile de la Administratie ... (vezi toată discuția)