Buna ziua, in baza unui certificat de mostenitor in anul 2009 am intrat in posesia a 4 HA de pamant. In anul 2009 banii de la arenda care i se cuvenea tatalui meu, a luat-o soara mea care in momentul dezbaterii succesiunii a dat declaratie ca renunta la mostenire. Toate bune si frumoase, am tacut din gura si m-am dus in anul 2010 la arendas cu actele pentru pamant in regula sa-mi faca contractul de arenda pe numele meu. Mi s-a facut contractul de arenda iar in primavara anului 2013 am notificat arendasul ca vreau sa-mi vand pamantul si daca vrea la il cumpere la pretul la care gasisem deja cumparator. N-ea facut pe mine si pe verii mei care ne-am hotarat sa vindem, "hoti', "derbedei" in toate felurile, am asteptat cele 30 de zile nu a vrut sa cumpere pamantul , dar acum am ramas cu o problema legata de ultimul an de arenda respectiv 2013 nu vrea sa ne dea banii din arenda. Am fost la el la ferma si se ascunde ca o potarnice, la telefon nu vrea sa raspunda. Va rog sa ma ajutati cu pasii pe care trebuie sa ii urmez pentru a putea toti verii sa ne recuperam banii neplatiti de arendas. este vorba in total de 15 HA. Va multumesc.