avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Am contractat un credit la o banca si la o intarziere la plata ratei sunt amenintat cu executare silita. La cate zile de la neplata ratei se pune in aplicare executarea silita? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Constantin54 , utilizator 18:06, 2 Decembrie 2013
In contract de obicei este specificat ca la neplata a x rate consecutive veti fi executat silit. De obicei dupa 90 zile de restanta se trece la executare silita, dar acest interval poate varia de la o banca la alta.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita dany3377 dany3377 Buna ziua. Am un credit restant cu peste 90 de zile, la un IFN. In urma acestor restante am incheiat un acord de plata, reesalonare a sumei datorate. Am ... (vezi toată discuția)
Executare silita isabela capalnas isabela capalnas Anul trecut am facut o refinantare la o banca. Am inceput sa achit din rate, pana la un moment dat cand am fost nevoita sa ma mut. Ulterior a avut loc si ... (vezi toată discuția)
Stresat de banci mancipri mancipri SUNTEM IN CRIZA FINANCIARA . MULTI CETATENI NU ISI MAI POT PLATI DATORIILE LA BANCI LA TIMP. ESTE LEGAL CA LA 4-5 ZILE DE LA DATA SCADENTA DACA FARA REA ... (vezi toată discuția)