avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Suspendare pe o perioada de timp a unei intreprinderi ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Suspendare pe o perioada de timp a unei intreprinderi individuale

Buna ziua am o intreprindere individuala si in prezent am datorii la finante neachitate.Am inchis punctul de lucru ,un second hand pentru ca nu mergea.Spunetimi cum pot proceda ,care este procedeul macar sa suspend activitatea firmei pe o perioada de timp pentru ca nu mai lucrez cu ea si datoriile sa nu mai curga pentru a putea sa achit restantele ,Multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 22:38, 4 Decembrie 2013
Pentru suspendare mai intai trebuie sa aveti platile la zi, fara datorii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare activitate pe o perioada de timp xemina xemina Buna ziua am o intreprindere individuala din 2010 care are insa datorii si nu o pot inchide,dar nu mai lucrez pe ea am predat memoria casei de marcat ,am ... (vezi toată discuția)
Comert produse second hand pe srl sau pe ii Neea_86 Neea_86 Buna ziua, As avea nevoie de ajutor din partea dumneavoastra, as vrea daca sa poate sa ma sfatuiti in legatura cu deschiderea unui magazin second hand. Noi ... (vezi toată discuția)
Inchidere magazin MihaelaTop MihaelaTop Buna ziua Am o I.I NEPLATITOARE DE TVA.Am avut un magazin de haine SH pe care l-am inchis acum cateva luni;a functionat vreo 3 luni. Nu am depus la Fisc ... (vezi toată discuția)