Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Modificare carte funciara

buna ziua , va deranjez si eu cu o intrebare: in anul 2012 am facut carte funciara pe un teren suprafata terenului din acte era1600 mp dar la momentul cand am facut cartea am gasit doar 1500mp , intrebarea mea este daca pot recupera si restul de propietate si care ar fi modul , pot face alta carte pe restul de suprafata care acum se afla in proprietatea vecinului ? va multumesc anticipat pt raspuns!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:20, 7 Decembrie 2013

Daca amiabil nu solutionati cu vecinul,ramane sa analizati oportunitatea actiunii in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietate comuna virginialucaci virginialucaci Mama mea detine o proprietate comuna in cota de 50% pe carte funciara colectiva a terenului neconstruit ( suprafata totala a terenului este de 388 mp). Pe ... (vezi toată discuția)
Suprapunere cadastru casa +teren mentionez ca parintii mei ( ... emy1991 emy1991 Suprapunere cadastru casa +teren Mentionez ca parintii mei ( tata decedat ) locuiesc intr-o comuna de 60 ani avand casa si suprafata de 1850 mp inregistrati ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! ce se întâmplă cu diferența de suprafață găsită ... stefaste stefaste Buna ziua! Ce se întâmplă cu diferența de suprafață găsită la măsurători pentru cartea funciara ,in plus fata de titlul de proprietate?Menționez ... (vezi toată discuția)