avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 166 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa auto

am inmatriculat o masina euro 4 in data de 22.11.2010 si am platit taxa auto 3334 lei. pot sa recuperez aceasta taxa si daca da ce documente imi trebuie? multumesc!
Cel mai recent răspuns: n53 , utilizator 14:06, 11 Decembrie 2013
vă trebuie : diligente către institutiile abilitate; răbdare ; o actiune în justitie şi ceva nervi de otel.Trebuie să parcurgeti cam 3 etape, astfel :
1) diligente :
- formulati în două exemplare si înregistrati o Cerere de înapoiere a taxei de . . . RON, la fisc ;
2)
- contestati răspunsul negativ în termen legal ;
3) pe baza răspunsului tot negativ ce-l veti primi la contestatie, puteti introduce o actiune în justitie : atentie la continut si dovezile ce le veti anexa ! Ar fi recomandabil să angajati un BUN avocat în procese civile.
vă doresc succes deplin!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto este supusa medierii? tomamirela tomamirela Buna ziua, pentru recuperarea taxei auto trebuie sa apelez la un mediator? In acest sens pe cine chem la mediere -pe cei de la fisc,de la primarie sau pe ... (vezi toată discuția)
Fara procedura prealabila ? gigelas gigelas Buna seara, Am mai incercat sa obtin un raspuns cert si sigur,in ceea ce priveste restituirea taxei auto FARA PARCURGEREA PROCEDURII PREALABILE. Exista ... (vezi toată discuția)
Taxa prima inmatriculare magyari magyari Anul trecut, prin septembrie am cumparat o masina adusa de afara. Am auzit intre timp destul de multe cazuri, in care taxa de prima inmatriculare a fost ... (vezi toată discuția)