avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire cu probleme
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire cu probleme

suntem 3 frati.mama noastra a decedat si noi suntem mostenitorii.doi dintre frati suntem de acord sa vindem apartamentul si sa impartim banii dar celalalt frate nu vrea sub nici o forma sa vindem pretinzand ca este apartamentul lui si nu vrea sa-l imparta cu noi.as vrea sa stiu ce pasi trebuie urmati ca sa beneficiem si noi de mostenire pentru ca si noi suntem baietii lui mama si avem tot dreptul,cred.va rog sa imi raspunde-ti tot ce trebuie sa fac.multumesc.
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 09:53, 12 Decembrie 2013
nu puteti rezolva decat prin partaj in instanta, daca nu va intelegeti.intai scoateti certificatde calitate de mostenitor si invitati-l la dezbaterea succesiunii. daca se prezinta faceti dezbaterea succesiunii. dupa aceea partajul ( daca va intelegeti la notar, daca nu prin instanta)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita dana_sorina dana_sorina Buna seara!In urma cu 4 ani mi-am pierdut tatal,iar acum 2 ani mama.Noi suntem 4 frati(2 baieti si 2 fete),iar unul din frati locuieste in apartamentul ... (vezi toată discuția)
Mostenire,succesiune,partaj Gyna Gyna Buna ziua!Dupa decesul parintilor,doi frati raman cu 2 proprietati,la doua adrese diferite.Cei doi frati,s-au inteles sa ia fiecare cate o proprietate,dar pt. ... (vezi toată discuția)
Mostenire teren extravilan cfilip20 cfilip20 Buna dimineata. Va prezint urmatoarea situatie: Bunicul mamei mele a detinut o parcela de pamant la tara, cred ca este vorba de 13 hectare. A avut trei ... (vezi toată discuția)