avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbarea numelui in buletin
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbarea numelui in buletin

Buna ziua,
In cazul in care necesit schimbarea numelui in actul de identitatea in urma casatoriei insa adresa de domiciliu va ramane aceeasi mai este necesar declaratia proprietarului de luare in spatiu si contractul locuintei??
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: AnaBuzatu , utilizator 18:10, 16 Decembrie 2013
Raspunsul este afirmativ.
Chiar si in cazul persoanelor care sunt proprietare, la schimbarea cartii de identitate ca urmare a expirarii valabilitii trebuie sa prezinte contractul locuintei, bineinteles cu exceptia declaratiei proprietarului de luare in spatiu.

Gasiti informatii aici privind documentele necesare la schimbarea numelui
[ link extern ]
Va multumesc pentru informatia furnizata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare carte de identitate nixnix nixnix buna seara ce acte sunt necesare pt elib de carte de identitate in urma divortului si implicit in schimbarea numelui dar si schimbarea mentionez ca imi voi ... (vezi toată discuția)
Obtinerea actului de identitate in relatia de concubinaj MN2160 MN2160 Locuiesc de 12 ani intr-o rel, de concubinaj si as dori sa stiu in ce situatie se poate obtine cartea de inentitate , pentru ca in momentul de fata nu pot ... (vezi toată discuția)
Viza de flotant ContSters94625 ContSters94625 stiti cumva ce acte am nevoie pentru viza de flotant in Bucuresti? este necesara prezenta proprietarului la sectia de politie sau pot sa duc contractul de ... (vezi toată discuția)