ContSters298774 
	    	Utilizator

ContSters298774 
	    	Utilizator	    

buna ziua,
pentru dovada sediului social pentru o asociatie voi incheia un contract de comodat - pt o casa ( nu apartament ). Proprietari sunt eu si mama mea.
Pentru dosarul de la judecatorie , fac dovada sediului cu contractul de comodat intre mine- presedinte asociatie si eu si mama mea- proprietari si copie dupa actul de proprietate sau este necesar si acordul proprietarilor la notar ca sunt de acord ca la acea adresa sa existe sediul social al asociatiei ?
~ final discuție ~
 trica_t	                   

Vreau sa infiintez o asociatie si, ca sediu vreau sa trec apartamentul in care locuiesc, care este al socrilor mei (nu este inchiriat). Stiti cumva care sunt ... (vezi toată discuția)
	                    trica_t	                   

Vreau sa infiintez o asociatie si, ca sediu vreau sa trec apartamentul in care locuiesc, care este al socrilor mei (nu este inchiriat). Stiti cumva care sunt ... (vezi toată discuția)

mitrache_v	                   

Buna ziua! As dori sa ma ajutai si pe mine in urmatoarea situatie.
Atunci cand va trebui sa depun actele pentru dobandirea personalitatii juridice la ... (vezi toată discuția)
	                    mitrache_v	                   

Buna ziua! As dori sa ma ajutai si pe mine in urmatoarea situatie.
Atunci cand va trebui sa depun actele pentru dobandirea personalitatii juridice la ... (vezi toată discuția)

elenys	                   

Buna ziua!
Va deranjez si eu cu cateva intrebari:
1. In vederea infiintarii unui ONG- se cere dovada sediului social. Sediul social o sa fie intr un ... (vezi toată discuția)
	                    elenys	                   

Buna ziua!
Va deranjez si eu cu cateva intrebari:
1. In vederea infiintarii unui ONG- se cere dovada sediului social. Sediul social o sa fie intr un ... (vezi toată discuția)