Antoanela Geaman 
	    	Avocat

Antoanela Geaman 
	    	Avocat	    

Antoanela Geaman, Avocat
 Antoanela Geaman, Avocat 	
			 clautugui 
	    	Utilizator

clautugui 
	    	Utilizator	    

ContSters214341 
	    	Utilizator

ContSters214341 
	    	Utilizator	    

SprinceanaRobert 
	    	Utilizator

SprinceanaRobert 
	    	Utilizator	    

gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

~ final discuție ~
 Anamaria pavel	                   

Bună ziua! Aș vrea să întreb ceva, anume:se mai pot face angajamente pentru plată eșalonată la executorii judecătorești? Am primit o adresă la ... (vezi toată discuția)
	                    Anamaria pavel	                   

Bună ziua! Aș vrea să întreb ceva, anume:se mai pot face angajamente pentru plată eșalonată la executorii judecătorești? Am primit o adresă la ... (vezi toată discuția)

Micky87	                   

Am nevoie de o solutie de la cineva specializat sau care stie ce ar trebui sa fac?
Nu stiu ce sa fac ce solutie sa gasesc, am facut un credit in 2008 la banca ... (vezi toată discuția)
	                    Micky87	                   

Am nevoie de o solutie de la cineva specializat sau care stie ce ar trebui sa fac?
Nu stiu ce sa fac ce solutie sa gasesc, am facut un credit in 2008 la banca ... (vezi toată discuția)

calytul	                   

Pot face o adresa la exectorul bancar prin care sa demonstrezez ca eu ca si girant am rate mai mari decat salariul, si sa nu-mi puna poprire pe salar.? Conform? (vezi toată discuția)
	                    calytul	                   

Pot face o adresa la exectorul bancar prin care sa demonstrezez ca eu ca si girant am rate mai mari decat salariul, si sa nu-mi puna poprire pe salar.? Conform? (vezi toată discuția)