avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Marci nationale si internationale-conversie
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Marci nationale si internationale-conversie

buna ziua! din cate am inteles, este posibila conversia unei marci internationale in marca nationala. este posibil si invers - din marca nationala in internationala? spre exemplu, o marca nationala abandonata poate fi convertita in internationala?
Cel mai recent răspuns: Cabinet de proprietate industriala RALUCA ARDELEANU , Consultant proprietate industriala 12:59, 22 Ianuarie 2014
Buna ziua. Nu. O marca nationala poate fi extinsa ca protectie in alte tari, prin WIPO. Aceea este o marca internationala. In cazul in care este abandonata, trebuie sa o redepuneti, altfel nu puteti solicita inregistrarea unei marci internationale. Mult success!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare marca ue sau international Kapy Kapy Buna ziua, As avea o intrebare. Daca de exemplu am intregistrat o marca combinata in Romania, iar ulterior doresc sa o intregistrez si in UE sau ... (vezi toată discuția)
Folosirea fara drept a unei marci ContSters145250 ContSters145250 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati inurmatoarea problema: Detinem o marca inregistrata la OSIM din 2007 iar acum cateva saptamani am descoperit faptul ca un ... (vezi toată discuția)
Marca comunitara vs. marca inregistrata in romania Andreea.B Andreea.B Buna ziua, As vrea sa inregistrez o marca in Romania si in UE. 1. De pe site-ul OSIM imi dau seama ca s-ar putea sa fie mai avantajos sa inregistrez marca ... (vezi toată discuția)