avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1537 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Infiere minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Infiere minor

sotul meu are dintr-o relatie anterioara un copil minor de 4 anisi 6 luni i a fost incredintat minorul si i-a fost cerut mamei pensie alimentara de 1200000 lei ia nu s-a interesat de 4 ani de copil ,mentionez ca a abandonat copilul in spital si tatal a aflat din neamuri ca copilul e in spital , .In acest moment vrem sa ne casatorim si eu as vrea sa infiez minorul tinand cont ca de la varsta de 6 luni eu il cresc impreuna cu tatal mama naturala zicand ca nu o intereseaza de copil si semnand si un document cu martori ca renuta la copil in favoarea tatalui .Cum se procedeaza? ce pot face ?

Alte discuții în legătură

Schimbarea numelui mamei în certificatul de naștere. se poate asta prin înfierea minorului dintr-o relație extraconjugală? asyaf asyaf Sotul meu dintr o relatie are un copil de 8 ani .acest copil i a fost incredintat prin hotarare judecatoreasca in 2011 .mama naturala nu s a interesat de copil ... (vezi toată discuția)
Pentru infiere mihaitatacaneala mihaitatacaneala Buna ziua. Acum 1 an si 5 luni s-a nascut o fetita in urma unei relatii a sotului meu cu o alta femeie. Aceasta nu a dorit copilul si a vrut sa-l lase in ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor catre tata - relatie extraconjugala tudorct tudorct Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti ce se intampla in cazul unui proces de incredintare a minorului catre tata. Copilul este rezultatul unei relatii ... (vezi toată discuția)