avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Închiderea exercițiului financiar 2021. Aspecte contabile importante Lector: Cristian Rapcencu. Marți, 8 Februarie, ora 11:00. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie anticipata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie anticipata

Din februarie 2004 pina in august 2012 am fost pensionata pe caz de boala,as dori sa-mi spuneti cit din anii acestia se adauga la vechimea mea.


Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 08:34, 3 Ianuarie 2014
Anii in care ati beneficiat de pensie de invaliditate este stagiu asimilat si intra in calculul pensiei de limita de varsta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada in care am beneficiat de pensie de invaliditate se valorifica la stabilirea pensiei pentru limita de varsta? crispetra07 crispetra07 Daca esti pensionat medical ,fiind bolnav,in aceasta perioada pana la pensia de drept vechimea iti merge sau stagneaza si ramai doar cu cat ai avut inainte de ... (vezi toată discuția)
Pensionare miticasilitra miticasilitra buna ziua, va deranjez in legatura cu o nelamurire: Sunt nascut in august 1957 si am lucrat ca strungar 1975-1989,apoi am fost pensionat pe caz de boala in ... (vezi toată discuția)
Pensia pe caz de boala paun anton paun anton va salut va rog un raspuns in legatura cu pensia mea pe caz de boala -sunt pensionat pe caz de boala grad doi (-pierderea totala a capacitatii de munca -nu ... (vezi toată discuția)