avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Act de vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Act de vanzare cumparare

Am mostenit impreuna cu fratele meu (fiecare in cota 1/2) o casa si terenul aferent curti isi constructiei,care a apartinut parintilor nostri.Mentionez ca succesiunea s-a facut fara cadastru,carte funciara.Intrebare :pot vinde partea mea de 1/2 fiului meu (major)? Daca "da" care sunt pasii care trebuieurmati in acest caz?
Cel mai recent răspuns: soimumircea , utilizator 14:17, 4 Ianuarie 2014
este CF pentru acel imobil ?
nu exista CF pentru acel imobil ,certificatul de mostenire fiin facut in 1988

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act de vanzare cumparare soimumircea soimumircea Am mostenit impreuna cu fratele meu (fiecare in cota 1/2) o casa si terenul aferent curti si constructiei,care a apartinut parintilor nostri.Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune cristi_tmm cristi_tmm nu stiu daca am nimerit unde trebuie... am si eu o mare nelamurire.am avut in proprietate, impreuna cu sotul meu, un teren de 475 mp pe care exista 2 ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren, dezmembrare. buna ziua! am intalnit o problema ... vitalsmart vitalsmart Vanzare teren, dezmembrare. Buna ziua! Am intalnit o problema la achizitia unui teren. Vanzatorul are un lot de 5000mp. Pe acest teren este o casa. La OCPI ... (vezi toată discuția)