Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Creditor salariat

in oct 2011 firma la care am lucrat a intrat in insolventa si nu au vrut sa ma inscrie la masa credala cu cele 8 salarii restante ,dar in09 2012 prin hotarare judecatoreasca definitiva am primit acest drept ,firma este in reorganizare si acum dar refuza sa-mi dea bani ,ce ma sfatuiti sa fac?multumesc
Cel mai recent răspuns: gina-s , utilizator 15:48, 4 Ianuarie 2014
Puneti in executare hotararea.
daca va rog ,imi spuneti cum sa procedez?multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita a unei firme aflate in insolventa karmena karmena Firma a intrat in insolventa in septembrie 2009 cu o zi inainte de a da salariile oamenilor.Judecatorul sindic a pronuntat hotararea prin care aproba planul de ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca - firma in insolventa Rentzu Rentzu Buna seara. Am castigat in instanta reintegrarea pe post in urma concedierii abuzive si plata salariilor retroactive dar firma a intrat in insolventa. M-am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. sotul a actionat in instanta o firma pentru neplata ... iulia2015 iulia2015 Buna ziua. Sotul a actionat in instanta o firma pentru neplata drepturilor salariale si instanta i-a admis cererea si obliga parata sa plateasca drepturile ... (vezi toată discuția)