avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Recomandare carti Drept Parlamentar - \\"Regimul ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Recomandare carti Drept Parlamentar - "Regimul parlamentar" - licenta

Buna ziua si la multi ani!

Imi poate recomanda si mie cineva cateva carti sau alte surse unde pot gasi ceva despre "Regimul parlamentar" (ca si forma de guvernamant) ? Mi-am ales aceasta tema pentru licenta, insa sursele sunt destul de limitate si informatiile despre acest regim destul de incomplete (in lb romana).

Poate cineva a interactionat mai mult cu dreptul constitutional / dreptul parlamentar.

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: CNicola , utilizator 00:37, 8 Ianuarie 2014
Nimeni nu ma poate ajuta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Referendum pentru monarhie si democratia.ar vrea poporul sa fie intrebat despre schimbarea formei de guvernamant? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI In conditiile actuale ar vrea poporul sa fie intrebat daca doreste sau nu schimbarea formei de guvernamant din republica in monarhie? Ce ar raspunde poporul ... (vezi toată discuția)
Lucrare de licența -avocatul poporului Iuliaedi30 Iuliaedi30 Buna seara! Am de realizat lucrarea de licența cu tema Procedura concilierii și implicatile sale ,iar profesorul coordonator mi a sugerat sa vorbesc doar ... (vezi toată discuția)
Referendum pe forma de guvernamant ContSters257414 ContSters257414 daca tot se lucreaza la modificarea constitutiei (se schimba din temelii, s-a promis), nu credeti ca ar fi oportun ([b]SI NORMAL[/b]) sa fim intrebati, prin ... (vezi toată discuția)