avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
LIVE, ACUM (498 PARTICIPANȚI) Reforma fiscală 2025-2026: Implicații și strategii de optimizare
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Administrator si director economic
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Administrator si director economic

am un srl la care sunt asociat unic si administrator, pot s-a ma angajez cu, carte de munca si ca Director Economic. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: caciulatu , utilizator 20:00, 5 Ianuarie 2014
Da
da puteti este legal
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum poate asociatul unic al unui srl sa devina si administrator? rebe_ca rebe_ca cum poate sa devina administrator asociatul unic al unui srl sau daca se poate incheia intre asociatul unic al srl si societate un contract de munca? (vezi toată discuția)
Administrator srl unic asociat sweetanny sweetanny Buna ziua, Vreau sa fac un srl cu unic asociat in care eu voi fi asociatul unic. Voi numi in statut un administrator unic dar care se afla in alta ... (vezi toată discuția)
Contracte de munca Andrei Mihail Andrei Mihail Salutare, Am o microintreprindere fara angajati. Vreau sa ma trec pe mine cu contract de administrare pe firme, dar am nevoie si de un director economic. Am ... (vezi toată discuția)