avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Cetatenie canadiana
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Cetatenie canadiana

Dupa casatoria unui cetatean roman cu un cetaten canadian, se primeste automat cetatenia canadiana?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 20:46, 5 Ianuarie 2014
Nu, trebuie sa fi trait cel putin 3 ani pe teritoriul Canadei cu statut de rezident legal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nastere in ro cu un cetatean canadian cristinace cristinace Am rezidenta permanenta in Canada, si sunt insarcinata cu sotul meu, canadian. Mi-ar placea sa vin sa nasc in Romania pt a fi aproape de familie. Ce cetatenie ... (vezi toată discuția)
Dubla cetatenie petrufilip petrufilip Care sunt obligatiile cetateanului roman care primeste o a doua cetatenie? Este el obligat sa notifice statul roman? Daca DA, prin ce mijloace o poate face? (vezi toată discuția)
Casatorie in canada intre un cetatean canadian si un roman rekaagota rekaagota Buna ziua! Sunt plecata in Canada cu visa turistica, unde asi dori sa ma casatoresc cu un cetatean canadian. Cum se procedeza? De ce acte am nevoie? Ma voi ... (vezi toată discuția)