avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... termen emitere dovada circulatie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

termen emitere dovada circulatie

Buna ziua!
In urma unui incident usor in trafic (si mai ales pentru ca nu i-amdat spaga celuilalt conducator auto) am permisul retinut pana la solutionarea cazului. Cele 15 zile de condus cu dovada au expirat si am facut cerere la procuratura la jumatatea lunii martie pentru a obtine o alta dovada. Au trecut peste 20 zile si cererea mea este in continuare in mapa la semnat. Puteti sa-mi spuneti daca exista un termen in care procuratura trebuie sa dea raspuns la cererea mea?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: doral , utilizator 12:02, 11 Aprilie 2009
Cel mai bine era sa contestati procesul verbal direct la judecatorie si cu certificatul de grefa va duceati la politie si va prelungeati dovada... Si cine stie, poate reuseati sa si castigati si va recapatati permisul inapoi..
Da, dar nu mi-am imaginat ca se va ajunge aici. Totul a fost bine pana cand am ajuns la politie, acolo a inceput sa spuna ca-l doare capul. Am fost cu el la urgente si desi nu avea nimic a urmat nebunia. ideea este ca stau fara permis desi dosarul este inca in lucru si o sa mai stau si mai tarziu pt ca nu m-am gandit ca trebuie sa dai bani unui pusti de 18 ani si jumatate desi nu a patit nimic si nici masina nu este cine stie ce avariata (culpa este undeva la mijloc). Eu nu primesc spaga si nici nu ma omor dand.....pt ca nu inteleg de ce sa nu fim oameni, cand acest lucru este firesc, natural si zic eu...destul de usor.
Ideea este .....ce pot face sa circul cu dovada pana se rezolva problema sau macar sa stiu ca daca stau o perioada fara permis nu mi se mai retine si dupa ce rezolva dosarul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungirea dovezii de circulatie vaiana vaiana in urma cu 1an si jumatate fiul meu a fost implicat intr-un accident de circulatie el fiind soferul care a produs accidentul. cat timp dosarul a fost la ... (vezi toată discuția)
Dosar rutier in cercetare de 2 ani Alesio Alesio Buna ziua, In urma cu 2 ani, am fost implicat intr-un accident de masina ( am dat cu masina peste o femeie in varsta). Nu aveam viteza, nu eram baut, nu era ... (vezi toată discuția)
Am calcat un pieton ilarion184 ilarion184 Buna ziua, In luna Martie 2010 mi-a sarit un pieton in fata masini si l-am acrosat. Ningea afara era seara iar el a sarit dintre masini si nu l-am observat ... (vezi toată discuția)