avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Obligatie angajare personal pentru autorizare caen
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Obligatie angajare personal pentru autorizare caen

Buna ziua,
Doresc sa deschid un SRL, cu activitate principala comert cu amanuntul pe internet si intentionez sa autorizez la deschiderea firmei alte 15 activitati (consultanta managament, servicii curatenie etc) deoarece este maximul de CAEN-uri care incap pe declaratia Model 2 care se depune la infiintarea firmei.
Intentionez sa le autorizez de la incept, chiar daca nu voi desfasura activitatile respective, pt ca e mai bine sa fie acolo decat sa coste ulterior autorizarea lor, in caz ca vreau sa desfasor si altceva (ex comert cu ridicata).
Cel putin in primul an nu va fi necesar sa angajez pe nimeni. Doar ca, stiu ca in trecut, pentru a putea autoriza unele activitati era obligatoriu ca firma sa aiba minim un angajat. Mai este valabila aceasta conditie. Exista anumite caen-uri pentru care firma trebuie sa detina minim un angajat? De ex. pt activitati de curatenie: poate factura firma servicii de curatenie daca nu are angajati (se presupune ca activitatea a fost prestata de administrator, sau SRL-ul meu a achizitionat serviciile de curatenie de la o firma si le-a facturat mai departe la beneficiarul final - a facut doar o intermediere pentru servicii de curatenie).
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Firma noua ! este posibil asa ceva ? dar cum? koxinus koxinus Buna ziua ! As dori sa infintez o firma XYZ (SRL) in care eu as fi unicul angajat si m-as ocupa de urmatoarele: 1) O persoana fizica din Bucuresti care ... (vezi toată discuția)
Cod caen serbanj serbanj Buna ziua. Vreau sa caut clienti pentru diferite firme de servicii, dupa care sa ma ocup de relatia cu ei. C3e cod CAEN imi trebuie? Oare 4619 se refera si la ... (vezi toată discuția)
Coduri caen training online Ral_uca Ral_uca buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine cu alegerea codurilor CAEN aferente activitatii de platforma online pentru cursuri digitale/video/cu access ... (vezi toată discuția)