avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 cod caen
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

cod caen

Buna ziua. Vreau sa caut clienti pentru diferite firme de servicii, dupa care sa ma ocup de relatia cu ei. C3e cod CAEN imi trebuie? Oare 4619 se refera si la intermedieri pentru servicii?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Manuela Alexe , utilizator 11:04, 27 Decembrie 2022
CAEN 4619 - Intermedieri in comertul cu produse diverse

Aceasta clasa exclude:
- comertul cu ridicata in nume propriu, vezi 462 la 469
- vanzari cu amanuntul facute de comisionari, vezi 4799

"Pe acest cod CAEN puteti intermedia orice tip de comert ( cu exceptiile aferente) intre vanzator si cumparator "
sursa : www.avocatnet.ro/content/for...
Buna ziua! Doresc sa desfasor o activitate de intermedieri auto pe un SRL. Cu ce cod CAEN pot sa facturez comisionul? 4619 ar fi ok?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caen pentru activitate de intermediere codrutabodea codrutabodea Buna ziua, Desfasor o activitate de intermediere: caut clienti pentru diferite firme, iar pentru aceasta activitate facturez un comision firmelor carora le-am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , ce cod caen as putea folosi , pentru o activitate ... doina-marieta doina-marieta Buna ziua , Ce cod CAEN as putea folosi , pentru o activitate de intermediere in vanzari de geamuri termopan catre clienti non UE ? Practic , eu doresc sa ... (vezi toată discuția)
Ajutor pentru alegerea codului caen szilardkesz szilardkesz Buna ziua, Intentionez sa desfasor inca o activitate decat cea principala si nu stiu care cod caen cuprinde aceasta activitate. Intentionez sa cumpar din ... (vezi toată discuția)