avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Constructie fara autorizatie si proiect
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Constructie fara autorizatie si proiect

Vecinul meu ,pe langa faptul ca a mutat gardul cu 30cm,si nici nu vrea sa-l mute pe locul care trebuie ,sa mai apucat si de construit o casa fara proiect si autorizatie .Unde trebuie sa ma adresez pentru constructia fara autorizatie si ce sanctiuni trebuie sa primeasca .Multumesc
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 15:34, 10 Ianuarie 2014
La Primarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Edificare gard despartitor marinar72 marinar72 Vecinul meu vrea sa ridice un gard despartitor de ciment intre propritatile noastre, in locul celui existent din plasa de sîrmă (aproape cazut la pămant). ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am un teren deja imprejmuit pe care intentionez sa construiesc o casa ... NorbertB NorbertB Buna ziua. Am un teren pe care doresc sa construiesc o casa noua, dar terenul are un gard care deja este construit si autorizat cu 3 ani in urma. Pentru ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am un teren pe care doresc sa construiesc o casa noua, ... NorbertB NorbertB Buna ziua. Am un teren pe care doresc sa construiesc o casa noua, dar terenul are un gard care deja este construit si autorizat cu 3 ani in urma. Pentru ... (vezi toată discuția)