avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 250 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dosarul s-a perimat. Ce mai pot face?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Dosarul s-a perimat. Ce mai pot face?

Buna ziua,
Va rog, cata perioada este valabil certificatul fiscal si taxa de timbru ? Am deschis un proces in instanta privind o mostenire, angajand un avocat, care a abandonat sa ma reprezinte in instanta. Am achitat toate taxele necesare, inclusiv jumatate din onorariu, convenind cu avocatul angajat prin contract, restul taxei de onorariu sa o achit pe parcursul s-au la finalul procesului. In instanta s-a facut perimarea pe motivul neprezantari. Ce mai pot face in aceasta situatie ? #-o
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 11:58, 13 Ianuarie 2014
Certificatul fiscal are valabilitate de 30 de zile
Înțeleg că litigiul s-a suspendat pentru lipsa părților și mai apoi a intervenit perimarea. Taxa judiciară de timbru nu o mai puteți recupera. Tot ce mai puteți face este să introduceți din nou dosarul pe rolul instanței dacă mai sunteți în termenul de prescripție.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repunere pe rol(recurs) ContSters281842 ContSters281842 ESTE POSIBIL REPUNEREA PE ROL DE DOUA S-AU MAI MULTE ORI A UNUI PROCES(RECURS)INTR-UN INTERVAL DE UN AN DE ZILE,S-AU LA DOI ANI DE ZILE?(MENTIONEZ FAPTUL CA NU ... (vezi toată discuția)
Partaj suspendat crista26 crista26 Bună seara ..Dacă un proces de partaj se suspenda din cauza reclamantului ce se întâmplă .... (vezi toată discuția)
Anulare act reginaN reginaN va rog frumos daca se poate sa imi spuneti si mie care este valoarea taxei de timbru in cazul unui proces de anulare act ce are ca subiect anularea unui ... (vezi toată discuția)