Gabriel Klein Kiritescu 
	    	Utilizator

Gabriel Klein Kiritescu 
	    	Utilizator	    

Alexandrina Mihai,
 Alexandrina Mihai,  	
			~ final discuție ~
 ContSters172999	                   

Va rog frumos sa ma ajutati sa inteleg urmatoarea chestiune:
- trei frati mostenesc in cote egale 9 ha de teren extravilan; inseamna ca fiecare are dreptul la ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters172999	                   

Va rog frumos sa ma ajutati sa inteleg urmatoarea chestiune:
- trei frati mostenesc in cote egale 9 ha de teren extravilan; inseamna ca fiecare are dreptul la ... (vezi toată discuția)

un roman	                   

Bine v-am gasit!
  Impreuna cu sora mea am facut succesiune dupa mama care ne-a lasat un teren agricol  revenindu-ne cota de 1/2 fiecareia dintre noi , ... (vezi toată discuția)
	                    un roman	                   

Bine v-am gasit!
  Impreuna cu sora mea am facut succesiune dupa mama care ne-a lasat un teren agricol  revenindu-ne cota de 1/2 fiecareia dintre noi , ... (vezi toată discuția)

mariustz	                   

Buna ziua,
Daca eu si inca o persoana, dorim sa cumparam un loc de casa, se poate face la notar ca eu sa detin partea din teren unde se construieste casa, ... (vezi toată discuția)
	                    mariustz	                   

Buna ziua,
Daca eu si inca o persoana, dorim sa cumparam un loc de casa, se poate face la notar ca eu sa detin partea din teren unde se construieste casa, ... (vezi toată discuția)