avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj

Am fost angajata la inceputul lunii noiembrie la o asociatie de proprietari pe perioada nedeterminata,mentionez ca eram in somaj.Din motive de sanatate si neintelegere cu presedintele asociatiei nu cred ca pot sa-mi mai desfasor activitatea la acel loc de munca.Intrebarea mea este :exista posibilitatea sa-mi reiau somajul daca solicit desfacerea contractului de munca,ce posibilitati mai am?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:19, 14 Ianuarie 2014
Nu mai este posibila reluarea somajului, intrucat durata c.i.m. pentru care s-a fost incheiat este nedeterminata. In acest caz, pentru a beneficia din nou de somaj va trebui indeplinite din nou conditiile prevazute de Legea nr.76/2002 pentru acordarea acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare din somaj mariusnasta mariusnasta Buna seara! Va rog sa ma autati in urmatoarea problema: -am fost in somaj din luna iunie 2014,pana in prezent. -incepand cu data de 25.11.2014 am gasit un ... (vezi toată discuția)
Somaj predator predator Buna seara, o sa incep direct, m-am angajat la o firma de consultanta, in 25 sept 2013, am fost la interviu si dupa aceea la semnarea actelor, dupa terminarea ... (vezi toată discuția)
Reluare indemnizatie somaj Engla Engla Buna,m-am angajat acum 3 zile la o firma cu contract de munca pe perioada nedeterminata si nu reusesc sa ma descurc si as dori sa imi reiau somajul ca as mai ... (vezi toată discuția)