Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj

Am fost angajata la inceputul lunii noiembrie la o asociatie de proprietari pe perioada nedeterminata,mentionez ca eram in somaj.Din motive de sanatate si neintelegere cu presedintele asociatiei nu cred ca pot sa-mi mai desfasor activitatea la acel loc de munca.Intrebarea mea este :exista posibilitatea sa-mi reiau somajul daca solicit desfacerea contractului de munca,ce posibilitati mai am?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:19, 14 Ianuarie 2014
Nu mai este posibila reluarea somajului, intrucat durata c.i.m. pentru care s-a fost incheiat este nedeterminata. In acest caz, pentru a beneficia din nou de somaj va trebui indeplinite din nou conditiile prevazute de Legea nr.76/2002 pentru acordarea acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare din somaj mariusnasta mariusnasta Buna seara! Va rog sa ma autati in urmatoarea problema: -am fost in somaj din luna iunie 2014,pana in prezent. -incepand cu data de 25.11.2014 am gasit un ... (vezi toată discuția)
Somaj predator predator Buna seara, o sa incep direct, m-am angajat la o firma de consultanta, in 25 sept 2013, am fost la interviu si dupa aceea la semnarea actelor, dupa terminarea ... (vezi toată discuția)
Reluare indemnizatie somaj Engla Engla Buna,m-am angajat acum 3 zile la o firma cu contract de munca pe perioada nedeterminata si nu reusesc sa ma descurc si as dori sa imi reiau somajul ca as mai ... (vezi toată discuția)