avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 173 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Garantie retinuta salariatilor
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Garantie retinuta salariatilor

Buna ziua!Am o firma de transport cu 3 angajati,soferi.administratorul ar vrea sa le retina lunar o garantie!ma poate ajuta cineva cum sa faca?Evident ca face un cont la banca separat dar contabil si fiscal care ar fi inregistrarile ?Ma puteti ajuta si cu temei legal!#-o:O:frantic:
Ultima modificare: Miercuri, 15 Ianuarie 2014
CONTABIUM, Contabil
Cel mai recent răspuns: CONTABIUM , Contabil 15:58, 15 Ianuarie 2014
Buna ziua,

Garantiile retinute salariatilor sunt prevazute in Legea nr.22 din 18 noiembrie 1969. Monografii contabile si alte informatii regasiti aici.
[ link extern ]

Numai bine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantie materiala gestionar mirelanicola.72 mirelanicola.72 Buna ziua! ati putea sa-mi spuneti cum se procedeaza in cazul retinerii garantiei materiale pt. gestionari? Mai e valabila cota de 1/10 din salariu ? ... (vezi toată discuția)
Dobanzi la cont de garantii personale Angelica Huian Angelica Huian Buna ziua ! Firma a constituit un cont de garantie tip depozit pentru angajati, care se alimenteaza cu retinerea garantiei in fiecare luna, la care banca ... (vezi toată discuția)
Evidenta contabila car mery52 mery52 Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu o monografie contabila pt un CAR. Trebuie sa fac evidenta contabila la un CAR nou infiintat, stiu ca membrii vor depune ... (vezi toată discuția)