avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de urmas
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de urmas

d-na Angela D. a ramas vaduva in iunie 2013, sotul a fost pensionat cadru militar, si a murit de o boala fara scapare (cancer) , dansa dupa legea 169 ar trebui sa primeasca pensie de urmas la varsta de 55 de ani... dar cu legea 263/2010 privind sistemul unitar de pensii, nu mai poate primii aceasta pensie, exista vreo iesire ca ea sa primeasca aceasta pensie, pt. ca nu are nici un venit,.... culmea e ca are o datorie fata de banca...asta s-a putut mostenii....dar pensia nu !!!!!!!!!, ce se poate face, ajutati-ne va rog.#-o

Alte discuții în legătură

Pensie militara de invaliditate mandumitru mandumitru Sunt nascut in luna mai 1956. Am lucrat in cadrul MApN intre 1975-1994, dupa care in sistemul public pana in august 2001 cand am fost pensionat de boala ... (vezi toată discuția)
Mama primeste in continuare pensia de urmas gabriela_stoica gabriela_stoica va rog sa ma ajutati cu o problema,sotul mamei mele,a decebat in urma cu un an,el fiind pensionar pe caz de boala,avand o pensie de militari,mamei ii sa ... (vezi toată discuția)
Buna seara! sunt alex și am și eu o întrebare, precizând ... Alexandru8826 Alexandru8826 Buna seara! Sunt Alex și am și eu o întrebare, precizând că am studiat un pic legea pensiilor de urmaș, am înaintat situația și către Casa de Pensii ... (vezi toată discuția)