Gabriela  Pintea 
	    	Consilier juridic

Gabriela  Pintea 
	    	Consilier juridic	    

Gabriela  Pintea, Consilier juridic
 Gabriela  Pintea, Consilier juridic 	
			~ final discuție ~
 DIMITRIU	                   

Sunt  nascut la 25.11.1959 , pensionar militar din iunie 2005 .
Am stagiu de cotizare ca militar 26 ani si 8 luni ( include si scoala militara )
Conditii ... (vezi toată discuția)
	                    DIMITRIU	                   

Sunt  nascut la 25.11.1959 , pensionar militar din iunie 2005 .
Am stagiu de cotizare ca militar 26 ani si 8 luni ( include si scoala militara )
Conditii ... (vezi toată discuția)

tare	                   

In conditiile noi legei a pensionarii, intreb cand pot iesi la pensie  (limita de varsta, anticipata sau anticipata partial) ?
Am 53 ani (nascut in iunie 1958 ... (vezi toată discuția)
	                    tare	                   

In conditiile noi legei a pensionarii, intreb cand pot iesi la pensie  (limita de varsta, anticipata sau anticipata partial) ?
Am 53 ani (nascut in iunie 1958 ... (vezi toată discuția)

akitadolf	                   

Am fost cadru militar dupa o vechime de 20 ani plus sporurile am facut 30 ani. am fost in pensie de boala dupa care m-am pensionat la limita de varsta si as ... (vezi toată discuția)
	                    akitadolf	                   

Am fost cadru militar dupa o vechime de 20 ani plus sporurile am facut 30 ani. am fost in pensie de boala dupa care m-am pensionat la limita de varsta si as ... (vezi toată discuția)