ce se poate intampla daca am condus masina fara permis am luat sala si am condus si mau oprit politi am fst la sectie am dat declaratie tot miau fct dosar miercuri trb sa dau orasul daca il iau mil ia inapoi ce se intampla?
Veti cercetat pentru infractiunea prevazuta de OUG nr.195/2002:
Art. 86. - (1) Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ori a unui tramvai de către o persoană care nu posedă permis de conducere se pedepseşte cu închisoare de la unu la 5 ani.
In cazul in care obtineti permisul acum, nu poate fi anulat, deci va puteti folosi de el.
Buna ziua,
Conducerea fara permis este intractiune.
Se va efectua cercetare penala, cercetare penala etc.
Daca nu aveti alte abateri este posibil sa luati pedeapsa cu suspendare.
Art.114. - (1) Anularea permisului de conducere se dispune în următoarele cazuri:
f) permisul de conducere a fost obţinut în perioada în care titularul era cercetat sau judecat în cadrul unui proces penal pentru săvârşirea unei infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, atunci când acesta a fost condamnat printr-o hotărâre judecătorească rămasă definitivă.
Daca obtineti permisul de conducere va veti putea folosi de el pana la ramanerea definitiva a hotararii judecatoresti.
In baza hotararii judecatoresti permisul se va anula, vezi art. 114 alin. (1) lit. f).
Examen auto
shadow86rmv
Buna ziua. In urma unui accident rutier am primit 2 ani cu suspendare fara a mi se retine permisul de conducere nici macar o zi si as vrea sa stiu daca pot ... (vezi toată discuția)