avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Diferenta dintre achizitie intracomunitara si import
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Diferenta dintre achizitie intracomunitara si import

Ma puteti ajuta si pe mine cu niste explicatii>?
nu inteleg diferenta dintre achizitie intracomunitara si import..la care se aplica tva , la care nu se aplica?
si inca ceva...operatiunile acestea scutita cu sa fara drept de dedeucere ce inseamna?adica sa mi le explice si mie cineva babeste..de unde sa le deduc , de la stat?adica am o operatiune scutita fara drept de deducere , nu calculez tva , dar mi-l da statul?sau cum?

Alte discuții în legătură

Plateste sau nu plateste tva? Ilie Stanica Ilie Stanica -persoana impozabila, scutita in temeiul art.152 Cod fiscal, inregistrata in scopuri de TVA conform art 153'1,plateste TVA pentru o achizitie intracomunitara ... (vezi toată discuția)
Tva intracomunitar scutit cu drept de deducere si scutit fara drept de deducere nicoletaburuiana nicoletaburuiana Buna ziua, Am o mare rugaminte la voi: nu reusesc sa-mi dau seama cum este cu TVA intracomunitar: cand este scutit cu drept de deducere, cand este scutit ... (vezi toată discuția)
Cum trebuie sa fie facturat transport? dani-ela dani-ela Buna seara, pentru o achizitie intracomunitara de marfa transportatorul (platitor de tva din Romania) ne-a facturat serviciul de transport fara tva cu ... (vezi toată discuția)